Energiagyógyítás

Energiagyógyítás…, spirituális gyógyítás…?

„Ahogy fent, úgy lent, ahogy kint, úgy bent”…..tartja a mondás.

Életünkben rengetegszer kerülünk érdekesebbnél érdekesebb szituációkba, napról napra végezzük a munkánkat, teendőinket, megkeressük a napi betevőre valót, eltartjuk a családot, eközben sokszor elveszünk a mindennapok forgatagában.

Mi is az energia?... Minden az, ami körülvesz minket, mindennek van energiája, mondhatjuk, hogy rezgése, mi is rezgésből állunk.

Régen, mikor még az iskolapadot koptattuk, tanították, hogy energia nem vész el, csak átalakul. Ezt sokszor tapasztalhatjuk, hiszen csak gondoljuk bele, mikor fel vagyunk pörögve, jó a kedvünk, sokan szeretnek a közelünkben lenni, talán még mondják is, hogy „De jó, Te úgy feltöltöttél!”…, ilyenkor egy egyszerű energiakiegyenlítődés megy végbe. Az energetikusabb fél lenyugszik, a nyugodt fél pedig felpörög picit. Ez oda-vissza igaz lehet.

Mivel életünk során nemcsak étkezéssel, de energiatestünkön keresztül is életenergiához juthatunk, ezáltal fontos belátnunk, hogy ha bármi problémába ütközünk, legyen az hétköznapi, családi, párkapcsolati, vagy egészségügyi gond, érdemes a teljes képet vizsgálnunk. Mindenki spirituális, hiszen minden ember egy Lélek.  Életünk sokkal egyszerűbb lehet, ha nem csak a racionalitás talaján vizsgálódunk, hanem hagyjuk és engedjük, hogy egy teljesen másik világ is megérintsen minket. Leszülettünk ide, mi választottuk szüleinket, a mi döntésünk volt minden tapasztalat, amit eddig megéltünk, mielőtt megszülettünk, eldöntöttük, hogy milyen utat járunk be. Attól, hogy testek vagyunk és itt élünk a Földön, még nem biztos, hogy ennyi az egész. „ Hiszem, ha látom”…, de sokszor a másik oldalt is érdemes felfedezni…”Látom, ha hiszem”. Így kerek a világ.

Egy energetikai kezelés során rengeteg mindent megtapasztalhatunk, egy másik világba nyerhetünk betekintést, és ez a világ a Bensőnk, ÖnMAGunk, az Igaz Valónk, Felsőbb Énünk, a Bennünk Élő Szeretet, hívjuk bárhogyan is, egy biztos, egy csodálatos világot ismerhetünk meg. 

Én erre invitállak Téged! Gyere és tárd ki a szíved, és éld át, hogy a mai világban nincs vége az embernek a testével, nem csak anyagok vagyunk, hanem csodálatos energiák, rezgések, Fények!

 

Reiki

A Reiki története

A Reikit a 19. század második felében alapította újra egy keresztény szerzetes, Dr. Mikao Usui Japánban. Éveken át követte Jézus nyomait a fennmaradt csodás gyógyítások alapján, és kereste a választ arra, hogy mi is az a mód, ahogyan Jézus gyógyított. Egy régi szanszkrit iratban felfedezte az univerzális életenergia általi gyógyítást és hozzávaló szimbólumrendszert is. Meditáció útján (transz állapotban) megismerte ezen szimbólumok jelentését, és először saját magát kezdte el gyógyítani, majd Kioto peremén élő betegeket kezelte. Halála után Dr. Hayashi lett az utódja, Ő hamarosan Reiki klinikát alapított. Hawayo Takata asszony fordult hozzá segítségért, gyógyulásért. A kívánt eredmény hamarosan meg is érkezett, és gyógyulása után együtt dolgoztak Dr. Hayashival, aki később őt avatta fel utódjaként. Takata asszony a Reikit Hawaiion át Amerikába vitte. Nagymesteri pozícióját unokájának, Phyllis Lei Furomotónak kellett átvennie. De ő nem érezte magáénak a pozíciót.

Végül az American International Association megalapítása már Barbara Weber-Ray nevéhez fűződik, aki szintén nagymester lett. Ez a szervezet a Reiki kezelés hatását tudományos alapokon próbálja magyarázni.

1991 óta pedig létezik egy harmadik nagy Reiki szervezet (Reiki Association International), ami Németországból indult ki és a Reiki keresztény oldalát képviseli, a világ egyik legnagyobb eszmei gyógyító szervezete.

Mi is a Reiki? Hogyan dolgozunk a Reiki kezeléssel?

A japán reiki a rei (szellem, lélek, természetfeletti, isteni, éteri lény) és a ki (életenergia, spirituális energia) szavakból ered.

A fizikai testünk két úton jut életenergiához, az egyik a táplálékon át és az energiatesten át.

Táplálékunk fizikai testünkön keresztül vándorolva jut el a felhasználásig és alakul át életenergiává, ez tartja életben sejtjeinket. Eközben pedig az energiatest állandó energiacserében áll a környezettel. Az energiát a csakra-rendszeren (lásd lejjebb: A csakrák) keresztül képes felvenni.

A Reiki intelligens, isteni erő, nem engedi irányítani magát, mi kezelők csupán „csak” csatornázzuk az energiát, rajtunk áramlik keresztül a páciensbe. Sok esetben előfordul, hogy a kezelt területről máshová áramlik az energia, a kliens máshol érzi a forróságot. Ez teljesen normális.

A Reiki kezeléseket az alábbiak szerint osztjuk fel:

 • fejkezelés
 • rövid kezelés
 • nagy kezelés

Teljes test és részleges test kezelés is alkalmazható a kliens problémájától függően. A Reiki kezelés időtartama nagyjából másfél óra.

A Csakrák

A csakra szanszkrit szó, jelentése kerék, neve utal a benne folyó mozgásra. Testünk a csakrákon keresztül képes felvenni az életenergiát, alapvetően 7 alap csakrát különböztetünk meg, melyekhez társul egy- egy belső elválasztású mirigy. De ezen kívül több kisebb csakránk is van „lélekruhánkban”.

 Az idegrendszeren keresztül látja el energiával és ezáltal információkkal a szerveket, végtagokat és sejteket. Sosem képes teljes mértékben megszüntetni a működését egy élő szervezetben, ha teljesen leállna, körülbelül 3 percig tartana, amíg a fizikai test sejtjei elhalnának. Az energia-felvétel akadályoztatása viszont lehetséges, ilyenkor blokkok alakulhatnak ki a testben. Az energiamozgás változása akár már akkor is megfigyelhető, ha egy ember a belvárosból elutazik egy növényekkel és fákkal teli helyre.

A minket körülvevő energiarendszert aurának nevezzük, és az is és csakráink is különböző színben pompáznak, a színek tulajdonképpen rezgések, melyek leírják a csakrákban folyó „munkát” A sötét színek általában rombolóak, a világos színek pedig építő jellegűek. Ezeknek különös jelentősége van a rákkezelés során (lásd: szellemterápia, rákkezelés).

A hét legfőbb csakránk:

 1. Gyökér
 2. Szex
 3. Napfonat
 4. Szív
 5. Torok
 6. Harmadikszem
 7. Korona

Jellemzőik:

Gyökér csakra: színe világos vörös, az izom – és a csontrendszer, a gerinc, a vérképzés folyamata, a test szövetei, belső szervei, a mellékvese, a sejtfejlődés, a testhőmérséklet, az erőnlét, a szív és a nemi szervek tartoznak hozzá energetikailag

főbb témái: gyökereink megtalálása, biztonságérzet, mindennapi életben történő dolgokkal való megbirkózás, ősbizalom, életösztön, túlélés, „földön járás”

Szex csakra: színe narancsvörös, a nemi szervek, a húgyhólyag, a húgycső, a lábak, a torok és a fej környéke tartozhat ide

főbb témái: férfi és nő polaritása, párkapcsolat, testi örömök megélése, szexualitás

Napfonat csakra: színe sárga, a vér minősége, a máj energiaellátása, a rekeszizom, a hasnyálmirigy, vastag-és vékonybél, a mellélvese, a tüdő, a szív és a gyomor kötődik ide

témái: jó és rossz polaritása, egó és akarat, önbecsülés, önbizalom, optimizmus, önértékelés, agressziókezelés, önérvényesítés, a nemet mondás képessége, kiállni önmagunkért

Szív csakra: színe arany és világoszöld, a szívet, a tüdőt és a csecsemőmirigyet látja el

témái: adok- kapok egyensúlya, adás- elfogadás, megtanulni kérni, empátia, nyitottság, életöröm, megbocsátás

Torok csakra: színe világoskék, a torok, a gégefő, a pajzsmirigy, a légcső, a nyirokrendszer, a szex csakra köthető ide

témái: beszéd és hallgatás egyensúlya, kommunikáció, érzések és gondolatok kifejezése, önuralom

Harmadikszem csakra színe világos lila, az agyalapi mirigy, a tobozmirigy és az idegrendszer energiaellátásáért felelős

témái: tisztánlátás, telepátia, intuíció

Korona csakra: színe a szivárvány összes színe, az agyat és a tobozmirigyet tölti fel energiával

témái: emelkedett tudat( Krisztustudat), univerzális tudat, szeretet érzése minden és mindenki iránt

A csakrák átlagos mérete 10-15 cm, betegségei lehetnek az alulműködés (energiahiány), vagy túlműködés (energia felhalmozódás)

 

Szellemterápia

Csakraharmonizálás, csakratisztítás:

A kezelés során fény és színek belélegzésével és különböző kéztartásokkal, és egyéb technikákkal harmonizáljuk a csakrák működését azáltal, hogy a kívánt helyre fújjuk a színes fényt, energiát. Ez megmozgatja a csakrákban lévő energiát és magát a csakrákat és feloldja a blokkokat, kiegyenlíti az energiákat és beindítja a test öngyógyító mechanizmusát, energetizálja és stimulálja az egész testet.

Első lépés mindig a tisztítás, és utána következik az energiafeltöltés, az energia stabilizálása a megfelelő helyen, majd az energia felszabadítása.

 

Rákkezelés

 1.  A csakrák és a csakra rendszer tisztítása, és a működésének helyreállítása (észrevehető, hogy egy rákos betegnek a felső csakrái kiürülnek, a lenti csakrái pedig hiperaktivvá válnak, a kezelés során a cél, hogy helyreállítsuk ezt  a zavart és visszaállítsuk mindenhol a megfelelő energiaáramlást)
 2. Az immunrendszer aktivizálása
 3. Rákos sejtek lebontása (ez általában sötétebb színnek történik, olyan, mintha „lézersugár” bontaná le a rákos sejteket és ezután az egészséges szerv, szervrendszer vizualizálása a következő lépés)
 4. Helyes és megfelelő táplálkozás (a rák kezelése egy komoly befektetés testi, lelki, szellemi és mentális szinten is a beteg és a „fénymunkás” részéről is,  rák esetén nagyon fontos, hogy a kliens is gyógyulni akarjon, a munka felét ő kell, hogy bele tegye, ide az is beletartozik, hogy megfogadja és betartja az életvezetési – helyes légzés, napi rutin-, táplálkozás tanácsokat-vegetáriánus életmód, megfelelő folyadékbevitel-, amiket kap)
 5. Gondolataink és érzelmeink megváltoztatása (ide tartozik a lelki fejlődés, akár a negatív érzelmek elengedése, a szeretet, elfogadás és megbocsátás mindennapi gyakorlása)

 

Megszálló (elhalt emberi lélek) haza küldése a Fénybe

 

Emberből:

A megszállottság nagymértékben függ a megszálló szellemlény fajtájától. A megszállók olyan elhunyt személyek lelkei, akik haláluk után valamiért a Földi világ foglyai maradtak, nem mentek át a Fénybe.

Ennek több oka is lehet. Előfordulhat, hogy hatalomvágyból, birtoklási vágyból (túlzott szeretet), bosszúból, gyűlöletből, bűntudatból, makacsságból maradnak itt a lelkek.

Fontos tisztázni, hogy ők nem gonoszak, csak  nem mernek átkelni a Fénybe, mert esetleg olyan vallásúak voltak, melyek nagyon hangsúlyozták a földi létet, így a lelkek félnek a halál utáni történésektől, esetleges „elszámolástól”. Hiszen nagyon kényes ez a téma, sokszor nemcsak a gyermekek, de a felnőttek sem tudnak igazán erről a témáról mélyen, úgy nőttek fel generációk, hogy ez tabu volt a családokban, hogy mi is történik a halottal, hol lel végső nyugalomra a lelke. Sok esetben maga az itt élő személy az, aki itt tartja elhunyt szerettét, nem engedi el.

A csakráink által termelt „éteri anyagból” tudják elnyerni a megszállók az energiát itt maradásukhoz. Ebből „táplálkoznak”.

Egy megszálló jelenléte sohasem lehet előnyös a megszállt számára. Egy itt maradt lélek többféleképpen is képes hatni az emberre. Saját gondolataival, érzéseivel árasztja el és átveszi az irányítást mentális és emocionális szinten. Energiát von el a csakráktól és ez által a megszállt személy fáradékonyabb és energiahiányosabb lesz, még akár akkor is, ha alapvetően kialudta magát. Előfordulhat, hogy megakadályoz minden normális energia felvételt, és csak a magán keresztül áramoltatott, manipulált energiát engedi át a megszállthoz.

Földünk minden második embere megszállás alatt áll, ennek több jele is lehet.

 • szúrós szagú izzadás
 • zavaros szem
 • zavartság, az ember nem önmaga

 

Megszálló eltávolítása terekből, házakból

Tereket, házakat ugyanúgy hatalmában tarthat egy megszálló, mint embereket.

Ennek jelei:

 • kellemetlen és félelmet keltő, hűvös energiaérzet (például a test hátoldalán)
 • kísérteties zajok, árnyak, kopogtatások, sikolyok
 • áporodott bűz

 

Házszentelés

Miután megszűnt a megszálló jelenléte a térben, házban, fontos lépés a ház megszentelése. Ez egy több órát tartó folyamat a ház nagyságától és tükörfelületeitől függően. Olajokkal, és különböző technikákkal elérjük, hogy a ház megtisztult állapotát tovább fenntartsuk. De természetesen ezt a „védelmet” a háziak dolga is fenntartani azzal, hogy gyakorolják a megbocsátás a szeretet és a béke kellemes érzését nap, mint nap.

 

Kristályterápia, kristályprogramozás

A kristály egy különleges energiahordozó, melynek ősrezgése (egység, szeretet, harmónia információja) van.

Képesek energiát, rezgést tárolni, átalakítani és irányítani. A sámánok az esővizet folyékony kristálynak hívták.

Energetikai munkára csak természetes kristályt érdemes alkalmazni. Egy kristály képes az ősrezgése által pozitívan hatni arra az emberre, aki ezt magánál hordja.

Mivel a kristályoknak nincsen akaratuk, követik az ember utasítását, ezáltal egy kristályt lehet programozni szinte bármire, természetesen olyan elv alapján, hogy „Ne tégy olyat mással, amit veled sem szeretnéd, hogy tegyenek!”.

A kristály segítségével felerősíthető bármilyen energetikai kezelés, legyen az csakratisztítás, energetizálás, de nem a fizikai test gyógyítását végzi, hanem a minket körülvevő energia rendszert kezeli. Szellemterápiával is hatékonyan alkalmazható.

Programkészítés:

Alapvetően egy mélyreható program készítéséhez több időre van szükség. Első lépés a program megteremtése, leírása és vizualizálása, ez akár több napot is igénybe vehet, hiszem fontos a precizitás. A következő lépés, hogy a kristályba juttatom a programot, erre létezik egy precíz technika. A kezelés során többféle kristállyal dolgozom, a cél a kliens által vágyott élethelyzet tökéletes megteremtése a kristályban, és aztán az információ bejuttatása az ő elméjébe. Ehhez körülbelül 15-30 percre van szükség, közben egyéb módon, akár szellemterápiával vagy reikivel is kezelhető a kliens. A terápia többszöri ismétlése javasolt a kívánt cél elérése érdekében.

Milyen problémákra jó a kristályterápia?

A kristály nagyon sok mindenre csodásan alkalmazható, jó magam hirtelen fellépő fájdalmaknál is előszeretettem alkalmazom, de akár hosszabb távú testi, szervi gondoknál is. Így megteremthető a testi-lelki harmónia és egészség, fejfájás, láz esetén nagyon hatékony, vagy akár pszichoszomatikus és neurotikus problémáknál.

Ha az anyagi testünket negatív behatás éri, a  programozott kristály képes ezeket átalakítani pozitívvá, fénnyé.

Ezen terápiánál a kineziológiából már jól ismert izomteszteléses módszerrel is megkereshető, hogy a problémák és betegségek melyik elem hiánya, vagy túlzott jelenléte miatt jöttek létre. Megkülönböztetünk Föld erőt, Víz erőt, Levegő erőt, Tűz erőt és Lélek erőt. Ezek az erők a testen különböző pontokhoz köthetők. Amíg egyensúlyban vannak az erők, a testünk teljesen egészséges, a lelkünk nyugodt, és harmóniában vagyunk. Amint az erők aránya felborul, a testben diszharmónia lép fel és betegségek okoz. Az izomtesztelés megadja a választ, hogy melyik elemnél van gond, és egy 20-40 perces kezelés után, helyre is tud állni a rend.

Személy szerint azt mondom, hogy a kristály maga a csoda, elképesztő ereje van, ha hozzáértő kezek dolgoznak vele. A növények és állatok kezelése is lehetséges kristállyal,-hiszen a növények és állatok egy másik minőségben "élik az életet"-  és képesek ez által megváltoztatni egy lakás belső környezetét is.

 

Exorcizmus

Exorcizmus, más néven ördögűzés. A megszállottság nagy mértékben függ a megszálló szellemlény fajtájától, ezek lehetnek (ahogy fentebb is bővebben említettem) elhunyt személyek lelkei, akik haláluk után nem léptek át a Fénybe és Földi világban maradtak. Ezen kívül további megszálló erő lehet akár ördög és démon is.

A kereszténység Isten ellenfeleként ismeri az ördögöt. Ez ilyen formában nem igaz, ugyanis az ördög is Isten teremtménye. A teremtés történet során Isten arra utasította, hogy szolgálja az embereket, akiket a Mindenség Atyja a saját képmására teremtett. Ezzel az akarattal szembeszegült az ördög és sok angyalt meggyőzött arról, hogy őt ismerjék el istennek és szolgálják őt. Az angyalok serege ketté szakadt és az ördög és követői kitaszítattak a fény birodalmából. Az ördög létrehozott saját magának és követőinek egy birodalmat, mely az anyag birodalma, így ő lett az anyagi világ istene.

A megszállás oka sokféle lehet. Minden esetben a megszállt személy dönt arról, hogy beengedi ezeket a lényeket és hagyja saját magán elhatalmasodni.

Jelei lehetnek olyan betegségek, amiket az orvostudomány sem képes megállapítani, szélsőséges érzelmi megnyilvánulások (hirtelen dühkitörés átfolyása furcsa vigyorgásba), az életkedv rendszertelen változása (jókedvből mély letargiába esés, halál iránti vágy megjelenése).

Tereket és házakat is megszállás alatt tarthat egy ilyen erő, ilyenkor furcsa neszekre, zajokra, ajtócsapkodásokra lehetünk figyelmesek vagy akár megmagyarázhatatlan események sorozatára (eltünedező tárgyak).

Nagyon fontos tudni, hogy ettől az erőtől nem félni kell, hanem megérteni. Ő maga is fény és itt az anyagi világban a bennünk, emberekben élő fényhez vonzódik és leghőbb vágya, hogy ehhez közel kerüljön. Mivel anyagi világban élünk és mi is anyagból vagyunk, érdemes megérteni ezt az erőt. Hiszen ha FÉLelemben élünk (gyűlölünk, utálunk, irigykedünk, ítélkezünk), őt szolgáljuk és nem a fényt. A félelemben már magában a szóban is benne van, hogy fél elem, tehát nem egész.

A szeretet és elfogadás távol tartja ezeket az erőket, mégis ha valaki szembe találkozik vele, rengeteget tanulhat belőle, és megértés születhet benne. Hisz nincs jó és rossz, minden, ami az életünkbe lép, okkal történik, és minket szolgál.

 

Átok-rontás levétel, áldás

Az átok egy leépítő aspektus, mely Isten szándékával szembeszegül, a rontás is ugyanaz, de azt általában állatra, termőföldre teszik, az átkot pedig az emberre.

Az áldás követi a Teremtés irányát, egy olyan program rögzítését jelenti egy emberben, ami az életet támogatja, segíti, előre viszi.

Egy ember akkor átkozható, ha ahhoz hasonló rezgésű félelem van benne, és az áldás is olyan mértékben hat, amilyen mértékben tud vele azonosulni az ember. Gyermekkorban sok önkorlátozó hiedelmet kapunk, ami növekedésünk során beépül és azonosulunk vele, így hajlamos az ember önátkot létrehozni saját magának. De természetesen egy ember is képes egy másik emberre átkot tenni.

Az átok- rontás levétele egy egyszerű, de annál hatékonyabb technikával kivitelezhető, melyet általában áldással fejezünk be.

 

Spirituális szertartások

 

Esküvő

Ez a szertartás eltér a keresztény egyház által tartott esküvői szertartástól. Menetében és szerkezetében is a szeretet, a meghittség és a Fény hatja át. Egy hagyományos esküvő során a pár energetikailag egymást birtoklóvá válik az által, hogy gyűrűt húznak egymás ujjára. Ezzel egymás legfontosabb kincsét, egymás szabadságát veszik el. Ezen kívül pedig egymásnak esküdnek meg, hogy örökké szeretni fogják egymást, míg a halál el nem választja őket. Ez által akár több életen keresztül is köthetik egymást, vagy éppen "adósak" maradhatnak egymásnak.

A spirituális esküvői szertartás során a két lélek, kik megtalálták egymás mellett a boldogságot, saját maguknak fogadják meg, hogy addig a pillanatig maradnak ebben a szent kötelékben, míg együttlétük mindkettejüknek boldogságot és örömet jelent. A gyűrűt saját maguknak húzzák fel, és maguknak fogadják meg, hogy minden érzésükben, gondolatukban és megnyilvánulásukban Kedvesük létezik csak. A szertartás egy a pár által választott helyen történik meg, mely akár lehet bárhol a természetben is.

 

Temetés

Életem és spirituális utam során megértettem, hogy földi létünk nem véges, és nem vagyunk csak por és hamu, Istenünk nem büntet minket, és életünk nem szenvedésre ítéltetett.

Amikor egy szeretett Testvérünk eltávozik közülünk, leírhatatlan szomorúságot érezhetünk, hisz akivel leéltük életünket, és akár nap, mint nap velünk volt, eltávozott. Többé már nem ölelhetjük meg fizikailag.

Egyet viszont fontos tudnunk, létünk örök, soha sem múlunk el. Szerettünk, a Fény kapuján kel át, hazatér Atyjához, mikor itt hagyja e földi létét, és e földi életében "használt" lélekruháját. Egy hatalmas tanítónk Imánuel Jézus azt mondta: " Én vagyok az Út, az Igazság és az Élet, és aki engem követ ugyanoda juthat el, ahova én, vagyis felismerheti egységét az Atyával." Az általam tartott temetési szertartás ebben a szellemben folyik.

A szertartás előtt egy közös étkezésre, torra kerül sor. Ez egy ünnep, melyen megünnepeljük azt, hogy Fénytestvérünk hazatér a Fénybe. Az elhunyt kedvenc ételét fogyasztjuk el, kedvenc zenéje szól közben és vidám hangulatban az ő történeteit mesélve engedjük el őt e földi létből. Átlépése a Fénybe picit függ az itt maradottaktól is. Egy ilyen spirituális szertartás során fontos, hogy ne öltözzünk feketébe.

A tor után pedig sor kerül a temetésre, minden esetben egy természet közeli helyen történik meg a hamvak szétszórása. (Halál után fontos, hogy a fizikai testet visszaadjuk a legősibb elemnek, a tűznek. Hamvasztás során a test a természet részévé válik, és így a lelket nem köti semmi e földi léthez, könnyebben halad a Fény felé. A halál után 14 napon belül célszerű a temetést megtartani.) Azért fontos a megfelelő természeti hely megtalálása, mert így a hamvakat vissza tudjuk adni a víznek, vagy a szélnek. A lélek pedig visszatérhet Atyjához.

 

Fényből jött köszöntése

A kereszténység ezt a szertartást keresztelésnek nevezi, ez a rituálé mindig egy hatalmas ünnep. Itt csakis a csodákról és a szépről beszélünk.

Egy vasárnapi napon, kellemes helyen, finom ételekkel, virágillat közepette, a családtagokkal és a barátokkal üdvözöljük az újonnan született gyermeket, ki a Fényből jött le hozzánk.

Mivel fizikai testünk 70 százaléka víz, vízzel könnyen bevihető információ a testünkbe, (a hagyományos keresztelés is ezzel az elvvel működik). A szertartás alatt szentelt vízzel pozitív szimbólumokat rajzolok az újszülött homlokára, majd hasára. Ez által megerősítem a gyermekben, hogy sose felejtse el azt, hogy a Fényből jött és ő maga a Fény.

 

További, mélyebb információkat e három szertartás menetéről, felépítéséről, és jelentőségéről személyesen tudok adni.

Forduljatok hozzám bátran, szívvel és szeretettel!

Békében járjatok!

 

ÚJDONSÁG!!!

Masszázs

A svéd masszázs kézzel végzett, az emberi szervezetet mechanikai ingerekkel befolyásoló technika. Egy teljes testmasszázs általában egy óráig tart. A masszázst ruhátlan felületen, általában vivőanyaggal (krém, olaj) végzik, az éppen nem kezelt testrészeket betakarják. Elősorban fiziológiai hatása van, de a törődés a lelki egészséggel is csodákat művel.

 

Mire jó a svéd masszázs?

-stresszoldás, lazítás, görcsoldás, fájdalomcsillapítás

-a bőr, a nyirokrendszer és a keringés javítása

-teljesítőképesség fokozása, állapotjavítás, fáradtság ellen

-rehabilitáció baleset, műtét után

-krónikus gyulladások

-belgyógyászati problémák

-ortopédiai  vagy reumatológiai megbetegedések kezelése

 

Essence Stúdiómban svéd masszázsra is lehetőség nyílik! Ez szuper kiegészítése lehet a lelki kezeléseknek, egy könnyed frissítő, teljes testet átmozgató, kellemes masszázsélmény, melyről kollégám, párom, társam gondokodik!

Szeretettel ajánlom Őt!

 

Elérhetőség:

Szilasi-Hernández Yuri David

+36203906539

 

bejelentkezés/időpont egyeztetés/06 30 983 4546